Fem servir galetes pròpies i de tercers per millorar la teva experiència de navegació i oferir continguts i publicitat rellevants per a tu. Consulta la nostra actualitzada política de galetes.
Kids&Us Maó-Mahón

El nostre equip

El nostre equip

El nostre equip
El nostre equip

Preparats per a l’apassionant tasca d’ensenyar anglès als més petits

La nostra prioritat és trobar persones que puguin ensenyar i motivar els nens a aprendre anglès, que connectin i tinguin empatia amb els més petits. Un gran domini de l’anglès, dinamisme, professionalitat, empatia i una gran motivació per la seva feina són les característiques principals del nostre equip docent.

Tot seguit us els presentem:

 • Lídia Torras

  Lídia Torras

  Directora General

  Humanista i editora. Vaig entrar a la família Kids&Us l'any 2014, quan vaig tenir la gran oportunitat de dirigir una escola a Catalunya. Allà vaig aprendre dels millors professionals i em vaig enamorar d'un d'ells, en Marcel. Junts, i de la mà d'un equip de grans persones, hem pogut fer realitat el nostre somni. M'apassiona la nostra feina, especialment els minuts previs a l'inici de les classes. Sento alegria i nervis quan obrim la porta i deixem pas als alumnes. Les cares d'il·lusió dels fiets, de les famílies i dels teachers són el moment més esperat del dia.

 • Ariadna Cardona

  Ariadna Cardona

  Directora i Teacher

  Hi there! Em dic Ari, tinc 28 anys i sóc de Barcelona. Graduada a Sociologia i cursant Magisteri. Actualment visc a Menorca i pensareu: què fa una barcelonina a Menorca? Bàsicament, per amor, em vaig enamorar d'un menorquí. El que no sabia és que em trobaria amb el meu segon amor, que va ser Kids&Us Maó. Em vaig enamorar de la metodologia, de l'entorn i sobretot de na Lídia i en Marcel. M'entusiasma ensenyar i viure el dia a dia amb els nens compartint grans somnis. Els agraeixo moltíssim per haver-me ensenyat aquest màgic món que no coneixia.

 • Emily Murray

  Emily Murray

  Coordinadora i Teacher

  Hola! Em dic Emily, tinc 24 anys i sóc de Manchester, Anglaterra. Fa dos anys que visc a Menorca i un any que sóc en Kids. De petita somiava en ser professora, però mai vaig imaginar que acabaria ensenyant anglès a nens tan petits... i a Espanya! Després d'haver fet classes amb metodologia tradicional, vaig descobrir Kids&Us i em vaig enamorar del projecte des del principi. A l'estiu vaig tenir l'oportunitat de tenir grups de totes les edats i actualment faig classe als nens d'1, 2 i 3 anys, la meva franja d'edat preferida. A Kids he descobert alguna cosa que no sabia que portava dins: una passió per ensenyar la meva llengua materna, una gran creativitat i com ser una nena amb ells.

 • Sílvia Sintes

  Sílvia Sintes

  Teacher

  Hello! Em dic Sílvia, tinc 21 anys i sóc d'Alaior, Menorca. He estat estudiant Filologia anglesa a la Universitat Autònoma de Barcelona, encara que aquest any he decidit quedar-me a l'illa i puc dir que és una de les millors decisions que he pres, ja que m'ha permès conèixer el món Kids&Us. Sempre m'han agradat molt els idiomes i és per això que li he dedicat temps i esforç, i quan em va sorgir l'oportunitat de poder compartir-ho amb els nens, no vaig poder negar-me! Em considero una persona alegre, divertida i molt sociable i m'agrada molt passar temps amb la meva família i les meves amistats. Des de sempre m'ha agradat treballar amb nens, i és per això que he treballat com a monitora en escoles d'estiu i en un campament. Crec que els nens poden aportar visions del món diferents de les dels adults i l'energia positiva que a vegades ens falta, i és per això que gaudeixo molt de l'oportunitat de poder compartir les classes amb ells. Aquest és el meu primer any a Kids&Us i em sento molt còmoda i il·lusionada amb la metodologia de l'escola, per la qual cosa espero poder continuar formant part d'aquesta família tan especial.

 • Àlex Tudurí

  Àlex Tudurí

  Teacher

  Sóc n'Àlex Tudurí, tinc 26 anys i sóc un noi Menorquí. He viscut i treballat 3 anys a Manchester, Anglaterra. Durant els meus anys allà i anteriorment sempre havia tingut especial interès per la llengua anglesa. És la meva primera experiència com a professor a Kids&Us i estic gaudint molt ensenyant a nens entre 7 i 10 anys. Em considero una persona molt alegre, enèrgica i m'agrada poder transmetre-ho a tots els meus alumn@s. Sobretot m'agrada divertir-me amb ells, cantar i ballar. M'entusiasma veure el desenvolupament lingüístic dels nens, i crec que com a professor és una cosa molt satisfactòria i que motiva molt. És una gran satisfacció ensenyar anglès, ja que és un idioma que els nens tindran per a tota la vida.

 • Lara Catchot

  Lara Catchot

  Teacher

  Hola! Em dic Lara, tinc 25 anys i sóc de Menorca. He estudiat la carrera d'Humanitats a Barcelona, on he viscut els darrers 6 anys. Durant aquests anys a Barcelona he compaginat els meus estudis amb diferents treballs. L'any passat vaig tenir l'oportunitat de treballar a un museu, ja que sóc una apassionada de l'art i fa uns anys també vaig treballar com a professora d'anglès a una acadèmia, on vaig descubrir la meva altra passió: l'ensenyament. Quan vaig acabar la carrera vaig decidir tornar a Menorca per a trobar una mica de pau i tranquilitat i vaig tenir la sort de descobrir Kids&Us i a l'increïble equip que hi ha al darrere.

 • Adriana Pons

  Adriana Pons

  Teacher

  Hola, hola! Em dic Ariadna i sóc mestra i comunicadora audiovisual. Fa cinc anys, quan estudiava Comunicació Audiovisual, vaig treballar de monitora a una escola de vela, i des d'aquell moment vaig decidir que, per ser feliç, necessitava tenir infants al meu voltant. Ara, a Kids&Us, les meves companyes m'han donat l'oportunitat d'aprendre cada dia una mica més per ser bona mestra, de participar del procés d'aprenentatge d'anglès en infants molt petits i de gaudir de cada classe. Si qualque dia em cerqueu, em trobareu preparant activitats, enganxant stickers a la meva agenda o... enfornant un pastís de xocolata!

 • Marta Caimari

  Marta Caimari

  Teacher

  Hi! Sóc na Marta i tinc 24 anys. Vaig arribar a Menorca fa dos anys després d'haver-ne viscut un a Irlanda. Sóc mestra d'Educació Primària amb menció d'anglès. Des de sempre he volgut ensenyar la llengua anglesa des d'una visió més innovadora i creativa i aquest any tinc la sort de poder aprendre de la metodologia de Kids&Us!

Compartiu-ho >